Ajuntament de Santa Bàrbara | EXPOSICIÓ OLIVERES MIL·LENÀRIES
37562
post-template-default,single,single-post,postid-37562,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

EXPOSICIÓ OLIVERES MIL·LENÀRIES

EXPOSICIÓ OLIVERES MIL·LENÀRIES

Coincidint amb la Fira de l’Oli 2018, tenim aquests dies a Santa Bàrbara la nova exposició OLIVERES MIL·LENÀRIES DEL TERRITORI SÉNIA, finançada per les Diputacions de Castelló, Tarragona i Terol, amb fotografies i informació actualitzada i ampliada sobre les oliveres mil·lenàries dels 22 pobles que en tenen.

Consta en total de 33 panells, dels quals 7 són genèrics (portada, territori, història, varietats, marca de garantia Aceite Farga Mil·lenària, suports i premis), 8 dels pobles que en tenen més: Ulldecona, Canet lo Roig, la Jana i Traiguera, i 18 de la resta: la Sénia, Sant Jordi, Godall, Freginals, Rossell, Cervera del Maestrat, Càlig, Santa Bàrbara, Benicarló, Vinaròs, Mas de Barberans, Vall-de-roures, Alcanar, la Galera, Sant Carles de la Ràpita, San Rafael, Vallibona i Pena-roja de Tastavins.

L’exposició es podrà visitar fins el dia 25 de novembre al Museu de la Vida a la Plana.

Santa Bàrbara, 14 de novembre de 2018

Regidories d’Agricultura i Turisme