Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Guia d'acollida

Des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’ha estat treballant per crear una Guia d’Acollida.
Aquesta és una eina pràctica i útil per a totes les persones, que inclou els recursos i serveis que ofereixen les diferents administracions, entitats i associacions.
També s’hi pot trobar informació pràctica, consells i recomanacions sobre els valors fonamentals, les normes de bon veïnatge i el civisme, així com aspectes imprescindibles per consolidar una convivència basada en el respecte als altres i en el compliment dels deures i les obligacions que tenim com a ciutadans.

La guia ha estat publicada amb quatre idiomes: català, àrab, romanès i castellà, amb l’objectiu de
fer arribar totes aquestes informacions de la manera més fàcil i entenedora possible, i considerant la diversitat de procedències de totes les persones que arriben a Santa Bàrbara.
 
La idea de crear aquesta guia sorgeix gràcies al fort increment poblacional i de la necessitat de fomentar la cohesió i per facilitar la relació entre les persones que han arribat per primera vegada al municipi i que s’instal·len a Santa Bàrbara.
 
En definitiva, la guia d’acollida vol respondre al principi d’afavorir la igualtat d’oportunitats de tots els ciutadans i ciutadanes en tots els serveis que ofereix el poble.

La regidora de Serveis Socials Montse Rodríguez, es mostra molt satisfeta pel treball realitzat i creu que és una molt bona manera d’apropar als nous planers i planeres, sigui quina sigui la seva procedència, a Santa Bàrbara. També vol donar les gràcies al gran nombre de persones que ha ajudat per poder-la realitzar.

Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat