Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Centre Obert l'Oliveta

Benvinguts al Centre Obert de Santa Bàrbara!

Em dic Oliveta i sóc una oliva. Em van fer logotip del Centre Obert i li van donar el meu nom , per què aquí a Santa Bàrbara tenim moltes oliveres i produïm molt d'oli. Per tant hi han moltes com jo , d’olives.

Com us he dit represento al Centre Obert i ara  explicaré el que és:
 
El Centre Obert és un lloc on els xiquets del poble quan surten del col·legi, poden venir a jugar , fer els deures, fer manualitats i moltes més coses, així si els pares treballen o tenen que anar algun lloc  o altres coses poden estar més tranquils.
 
Totes aquestes activitats, les preparen les educadores per a què el dia de demà els xiquets  sàpiguen fer prou coses,  no tinguin problemes i siguin feliços.

ACTIVITATS

Activitats ludico-esportives
Taller de cuina
 
Manualitats
Jocs
Taller de desenvolupament psicoafectiu

Educació per la salut
Celebració de les festes 
Reforç escolar
Sortides
 
Taller de mecanografia
Excursions
 
Taller a la biblioteca


Els objectius generals del Centre Obert són:

1.
Donar suport a aquelles famílies que per circumstancies personals, socials o laborals tenen dificultats per tenir una atenció personalitzada dels fills.

2. Crear, dinamitzar i mantenir,  un grup on els seus integrants adquireixin  aptituds de relació, comunicació, participació i cooperació.
 
3. Aconseguir l’adquisició per part del  menor de coneixements, hàbits i actituds en relació a l’ entorn i a l’individu.


Actualment l'equip educatiu del Centre Obert està format per:

MONTSE RODRIGUEZ
(REGIDORA DE SERVEIS SOCIALS/ DIRECTORA)

FÀTIMA BLANCH,
GEORGINA CODORNIU, 
MONTSE TOMÀS
( EDUCADORES  DEL CENTRE OBERT)

GISELA CARBASSA

( EDUCADOR SOCIAL EBASP)


 

INFORMACIÓ
 
Horari: de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 20.00h
Lloc: C/ Cristòfol Colom, 15

977 71 84 79

centreobert@santabarbara.cat

 

Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat