BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2016
1145
post-template-default,single,single-post,postid-1145,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2016

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2016

Amb 3 quilos i 210 grams, i 50 centímetres, el passat 7 de gener, sobre les 2 de migdia, naixia Roger Albacar Estrada, el primer planer de l’any 2016 i primer fill de Rebeca Estrada i Sebas Albacar. Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, es va desplaçar fins a l’hospital on havia tingut lloc el naixement per felicitar els pares de Roger i donar-li la benvinguda.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, com ja es ve fent en altres municipis, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, ha decidit donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants Les Beceroles.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Roger sigui un nen participatiu, que vulgui, tal com ells han fet des de sempre, formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 11 de gener de 2016

Alcaldia