LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS
1140
post-template-default,single,single-post,postid-1140,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

Dins les actuacions integrals al territori i cooperació, la Diputació de Tarragona destina unes subvencions per al finançament dels interessos dels préstecs concertats per ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals, per a finançar inversions. L’import que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara és de 1.850,89 euros per interessos de l’exercici 2015.

Santa Bàrbara, 12 de gener de 2016

Alcaldia