EL LLIBRE POEMES AL VENT A L’SMARTCENTRE
1136
post-template-default,single,single-post,postid-1136,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL LLIBRE POEMES AL VENT A L’SMARTCENTRE

EL LLIBRE POEMES AL VENT A L’SMARTCENTRE

S’ha publicat el primer llibre de l’Associació de Poetes “Poemes al Vent”, que com es detalla a la presentació del mateix llibre és una obra col·lectiva que condensa la sensibilitat i el talent d’un grup d’autors nombrós dels nostres pobles i ciutats que han fet de la literatura i de la poesia la seua passió. Griselda Espuny i Teresa Camí, dos planeres que formen part de l’associació van fer entrega d’un exemplar a l’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara perquè entrés a formar part del fons de la Biblioteca José Escudé de Santa Bàrbara.

L’Associació de Poetes “Poemes al Vent” està formada per persones de les Terres de l’Ebre i Matarranya, poetes amateurs d’una llarga trajectòria en aquest món, empesos per l’amor a la poesia en tots els seus vessants.

L’alcalde, Alfred Blanch, agraïa el detall que havien tingut les dos planeres i les felicitava per la iniciativa d’aquest llibre i també per la gran activitat que està tenint l’associació, tot recordant que el passat mes de novembre, a les jornades culturals de tardor, Cultutardor, els planers i les planeres havien tingut l’oportunitat de gaudir d’un del seus recitals poètics a l’Smartcentre.

Santa Bàrbara, 27 de gener 2016

Regidoria de Cultura