REUNIÓ AMB MOSSOS
1132
post-template-default,single,single-post,postid-1132,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REUNIÓ AMB MOSSOS

REUNIÓ AMB MOSSOS

L’alcalde de Santa Bàrbara, juntament amb el regidor de Governació es van reunir el passat 27 de gener amb la Cap dels Mossos d’Esquadra del Montsià per analitzar les dades trimestrals i per tal de clarificar punts febles i planificar accions conjuntes per millorar el dia a dia de tots els planers.

Aquestes reunions periòdiques ens ajuden a tenir una visió global dels temes de seguretat al nostre poble. Els últims mesos no han estat especialment conflictius al nostre poble malgrat alguns casos de petits furts en domicilis i casetes de camp. La Cap dels Mossos va destacar l’augment considerable de nous delictes relacionats amb l’ús fraudulent de targetes de crèdit, encara que aquest no és un problema exclusiu de Santa Bàrbara, sinó que afecta a tot el territori en general.

Santa Bàrbara, 28 de gener de 2016

Alcaldia i Regidoria de Governació