UN FEBRER DINÀMIC AL CENTRE OBERT L’OLIVETA
1122
post-template-default,single,single-post,postid-1122,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

UN FEBRER DINÀMIC AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

UN FEBRER DINÀMIC AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

Vam començar la setmana de Carnaval, realitzant menjar blanc, postres típiques d’aquesta època. Aprofitant la tarda que es realitzen activitats especials van fer-ne al centre i se’l van emportar per a compartir-lo amb les seves famílies.

La tarda del dijous llarder, es va adaptar l’horari de les activitats per tal de gaudir de les hores de Sol. Els xiquets i xiquetes, a les 15 h, acompanyats de les monitores van anar d’excursió caminant fins a l’esplanada que hi ha al costat de la Deixalleria Municipal. A més de berenar, majoritàriament entrepà de truita amb salsitxa, van jugar a jocs que habitualment no poden fer-ho per la limitació de l’espai on habitualment fem l’esbarjo. Van tenir una estona de joc lliure i cadascú va optar pel que més li agrada: saltar amb la corda gran, futbol o simplement manipular el material del centre (cordes, cercles, xancles, etc.). I finalment es van fer un parell de partides tots junts al Rei, que ja va sent un joc típic al centre.

Vam acabar la setmana amb una festeta de Carnaval, en la qual els menors i les monitores es van vestir de senyals de trànsit, que prèviament s’havien confeccionat. Es va optar per aquesta disfressa perquè aquest segon trimestre s’està treballant un taller de seguretat viària i es va considerar oportú relacionar-ho. També van visitar els avis i àvies del Centre de Dia i els menuts els van cantar una cançó. I per finalitzar la tarda es van fer jocs amb música.

La responsable del servei, Montse Rodríguez, reforça positivament el monitoratge perquè continuïn realitzant aquest tipus d’activitats, per tal de mantenir les tradicions i interrelacionar-se amb altres usuaris d’altres serveis.

Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2016

Regidoria de Serveis Socials