SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES
1119
post-template-default,single,single-post,postid-1119,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

En data 12 de febrer de 2016, es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives que l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga per a la realització de programes i activitats de promoció i difusió esportiva, cultural i festes populars i tradicionals, any 2016.

Podran acollir-se a aquestes bases, totes les entitats culturals, educatives i esportives de la nostra població de Santa Bàrbara.

Les sol·licituds es prioritzaran en funció dels criteris de valoració següents:
– Programa d’activitats a realitzar.
– Tipus d’activitat a realitzar i durada.
– Que el programa o projecte sigui desenvolupat per personal qualificat.
– L’interès social, cultural o esportiu del programa o projecte.
– El nombre de participants.
– L’eficàcia manifestada quant a la promoció i desenvolupament cultural i esportiu en anys anteriors per l’Entitat sol·licitant.
– Que el programa o projecte sigui obert a la participació de qualsevol edat, en especial en les categories de promoció.
– Pressupost anual de l’Entitat sol·licitant.

També es valorarà positivament la participació de l’entitat en els actes organitzats per l’Ajuntament durant l’any anterior.

El termini màxim per presentar la documentació justificativa de les despeses d’acord amb la concessió de la subvenció i ajut serà fins el 31 de març de 2016.

L’acceptació d’aquesta subvenció també pressuposa que l’entitat estigui representada en aquells actes que, organitzats per aquest Ajuntament, se’ls convoqui oportunament.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, i el regidor d’Esports, Joan Abella estan satisfets perquè, tot i la situació pressupostària que s’està vivint actualment, es continua recolzant a les entitats municipals en actes que realitzen durant tot l’any i a més amb la d’aquestes subvencions municipals.

Santa Bàrbara, 15 de febrer de 2016

Regidoria de Cultura i Esports