TALLER DE CUINA INFANTIL
1112
post-template-default,single,single-post,postid-1112,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLER DE CUINA INFANTIL

TALLER DE CUINA INFANTIL

Com va sent habitual, el passat dissabte 20 de febrer, es va realitzar un taller de cuina al Centre Obert l’Oliveta. El taller va estar organitzat en dues parts: l’elaboració d’una pizza i un llibre de receptes.

La pizza la van realitzar amb una llesca de pa de motlle i al damunt li van afegir el que cada nen i nena li agradava més, tomàquet, pernil de gall dindi, formatge, xoriç, pernil salat, tonyina i formatge ratllat. I una vegada elaborada, la posàvem al forn perquè es cuinés un poc.

Quan ja tenien la pizza acabada, passaven a realitzar el llibre de receptes, on havien de decorar la tapa com més els agradés i, a un altre foli que anava dintre, van poder escriure els ingredients i l’elaboració de la pizza.

L’assistència a l’activitat va ser tot un èxit, ja que van assistir una cinquantena de nens i nenes.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora positivament aquests tallers, destacant la bona rebuda que tenen, ja que és una de les activitats que fa més anys que es fa i continua tenint força participació.

Santa Bàrbara, 23 de febrer de 2016

Regidoria de Serveis Socials