ACTUACIONS AL POLÍGON INDUSTRIAL BARRANC DE LLEDÓ
1108
post-template-default,single,single-post,postid-1108,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTUACIONS AL POLÍGON INDUSTRIAL BARRANC DE LLEDÓ

ACTUACIONS AL POLÍGON INDUSTRIAL BARRANC DE LLEDÓ

Al llarg de les darreres setmanes s’han vingut realitzant una sèrie de treballs de manteniment i millores al polígon industrial Barranc de Lledó situat al nord del municipi. Es va procedir a desbrossar els vorals del vial d’entrada i a fer una neteja de les voreres del carrer on estan situades la majoria de naus del polígon.

També es va realitzar una revisió de l’enllumenat públic i, finalment, es va arranjar un dels hidrants que havia quedat inutilitzat després de les obres d’obertura del nou vial d’accés.
També hem rebut una petició de l’empresa Telefónica demanant permís per a fer una actuació de millora de la xarxa de telecomunicacions.

Des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara continuarem apostant pel desenvolupament del nostre polígon industrial, situat al costat de la carretera T-331 entre Tortosa i Ulldecona, en un lloc estratègic, ja que està previst que la nova autovia A-7 passarà a escassos metres de distància.

Santa Bàrbara, 24 de febrer de 2016

Regidories de Promoció Econòmica i Serveis