OBERTURA DE L’HOTEL D’ENTITATS
1090
post-template-default,single,single-post,postid-1090,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBERTURA DE L’HOTEL D’ENTITATS

OBERTURA DE L’HOTEL D’ENTITATS

Després que el dia 19 de gener l’alcalde de Santa Bàrbara invités a les entitats municipals a visitar l’Hotel d’Entitats situat al carrer Ametller, 18 i una vegada ja acabats els últims tràmits que mancaven, des del dia 26 de febrer ja s’ha obert l’Hotel d’Entitats perquè es pugui utilitzar per part de les associacions i col·lectius per a la realització de reunions, xerrades, juntes, etc.

La important activitat social que sempre ha tingut Santa Bàrbara al llarg dels anys va motivar que l’Ajuntament es plantegés, donada la necessitat que es va detectar perquè totes les associacions, entitats, juntes diverses de veïns, etc. tinguessin un punt de reunió conjunt i de guarda de materials de l’associació, donar una solució definitiva. És en aquest objectiu primordial que amb el despatx d’arquitectura Més que arquitectura de Santa Bàrbara es va començar a treballar amb el projecte de rehabilitació de l’edifici abandonat durant anys del carrer Ametller. Posteriorment, la brigada municipal ajudada per plans concrets d’ocupació i persones provinents dels treballs per a la comunitat, va començar a treballar per concretar aquest projecte de rehabilitació.

L’edifici que va ser adquirit per l’Ajuntament l’any 2009 compta amb tres plantes i consta d’un accés amb planta baixa des del carrer Ametller, on hi ha un vestíbul de 18,13 m2 des d’on es pot accedir a un despatx de 7,94 m2 i una sala de 28,04 m2, també hi ha un bany de 9,43 m2 i tres boxs de 6,23 m2 destinats a magatzem i l’escala d’accés a les plantes superiors.
A la primera planta hi ha una sala de 17,50 m2, una de 17,90 m2 i una de 28,04 m2, i dos boxs de 5,98 m2. Finalment, a l’última planta hi ha una altra sala de 56,28 m2 amb coberta inclinada a dos aigües.

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, creu que aquesta inversió serà molt important per a la dinamització social i cultural del municipi.
Santa Bàrbara, 3 de març de 2016

Alcaldia