VISITA DELS ALUMNES DE L’ESCOLA AGRÀRIA D’AMPOSTA
1087
post-template-default,single,single-post,postid-1087,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VISITA DELS ALUMNES DE L’ESCOLA AGRÀRIA D’AMPOSTA

VISITA DELS ALUMNES DE L’ESCOLA AGRÀRIA D’AMPOSTA

Aquest passat dijous, una vintena d’alumnes de l’assignatura d’Educació Ambiental de l’Escola Agrària d’Amposta van visitar el Museu de la Vida a la Plana en el marc dels diferents projectes educatius inclosos en el seu pla d’estudis.

La visita va sustentar-se en els tres pilars fonamentals del centre d’interpretació: el conreu de l’olivera i la producció de l’oli d’oliva com a motor econòmic i de desenvolupament del poble (aquest fou la part fonamental de la visita), la fundació i desenvolupament del nostre poble i les característiques arquitectòniques i socioeconòmiques de les masades locals. Posteriorment, els alumnes van visitar també la sala Josep Antoni Valls, dedicada principalment a la mineralogia i paleontologia.

Per a la professora de l’escola, Natàlia Jiménez, aquestes visites són fonamentals per als alumnes per tal de treballar in-situ els diferents aspectes inclosos a aquesta assignatura. Així com també, va destacar les característiques del centre d’interpretació i va afirmar que aquesta no serà la darrera visita per part de l’Escola Agrària d’Amposta.

Santa Bàrbara, 4 de març de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica