CALÇOTADA DEL GRUP JOVENTUT
1080
post-template-default,single,single-post,postid-1080,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CALÇOTADA DEL GRUP JOVENTUT

CALÇOTADA DEL GRUP JOVENTUT

El passat 12 de març, el Grup Joventut va realitzar la ja famosa calçotada per a membres del grup.
A la reunió de principi d’any es va creure important mantenir-la per tal de fomentar la relació grupal, ja que un grup tan gran i amb una gran diversitat d’edats que el composen té la necessitat de fomentar-se amb activitats per al grup. Per això, un grup de voluntaris es van oferir aquell dia per avisar la gent, comprar el menjar i preparar-ho tot.

Un total de 24 joves implicats al municipi van gaudir-ho. La menjada es va portar a terme al magatzem municipal, on a les 12 del migdia vam procedir a fer el foc i, seguidament, la rostida de calçots i carn.
Després de menjar van estar jugant a jocs diversos fins a ben entrada la tarda.
Adrián Batiste, regidor de Joventut, valora molt positivament la feina d’aquests joves per dur-ho a terme i creu que l’apoderament d’aquests joves a ser els que organitzen és la clau perquè es pugui oferir un ventall ampli d’activitats per als i les joves del municipi.

Santa Bàrbara, 14 de març de 2016

Regidoria de Joventut