ACORD TERRITORIAL PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA I L’OCUPACIÓ
1077
post-template-default,single,single-post,postid-1077,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACORD TERRITORIAL PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA I L’OCUPACIÓ

ACORD TERRITORIAL PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA I L’OCUPACIÓ

El dimecres 16 de març, una important representació dels principals agents públics i privats de la comarca del Montsià, entre ells l’Ajuntament de Santa Bàrbara, van signar un important acord entre totes les parts per tal de donar un impuls a l’economia comarcal, una de les més castigades per l’atur a nivell de tota Catalunya.

El pacte ha de marcar un nou model de governança per tal de desplegar una estratègia conjunta entre ajuntaments, empreses, la comunitat educativa i el Consell Comarcal del Montsià per cooperar en accions de dinamització econòmica i generació d’ocupació. Aquest és l’objectiu de l’acord territorial de reactivació econòmica i ocupació que ha estat signat entre els diferents actors compromesos a incentivar la col·laboració entre les administracions públiques i els agents privats per a estirar del carro de l’activitat econòmica.

Per a l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, aquest és un acord històric que ha de marcar el full de ruta a seguir en el futur, per tal d’aconseguir el desenvolupament socioeconòmic de la comarca, més enllà de colors polítics i necessitats individuals.

Santa Bàrbara, 17 de març de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica