COLÒNIES D’ESTIU 2016
1074
post-template-default,single,single-post,postid-1074,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COLÒNIES D’ESTIU 2016

COLÒNIES D’ESTIU 2016

Les colònies d’estiu són un pilar fonamental al Grup Joventut, ja que molts dels joves del municipi, durant aquests dinou anys, n’han pogut gaudir. Arribats a aquests dies, ja es comencen a preparar, a buscar els monitors, reunió de pares i les inscripcions.
El dia 15 de març es va dur a terme la reunió informativa per tal d’explicar als pares la informació i les dates de les colònies i, a continuació, les inscripcions, que aquest any han estat un total de 49 els inscrits.
Les colònies seran del 25 al 30 de juliol a Cinctorres, amb el format que amb aquest any serà el tercer, de cuinar els propis monitors. Aquest any, amb la diferència de què marxarem el dilluns 25 amb autobús fins a Cinctorres i la recollida serà a càrrec dels pares.
L’alberg la Roca Parda de Cinctorres va ser construït com a residència d’avis, però degut a la poca rebuda que va tenir es va decidir convertir-lo en alberg. Està totalment adaptat, situat dins la mateixa població i amb una cuina completa amb tot el necessari.
Durant les colònies es fan activitats de molts tipus, totes elles enllaçades amb un centre d’interès que es l’encarregat de mantenir-los enganxats durant tota l’estada.

El regidor de Joventut, Adrián Batiste, assenyala que aquesta és una activitat molt important per al municipi, i que durant aquests dies els xiquets i xiquetes aprenen molts valors, i que les relacions que es creen aquells dies són molt bones. Per una altra banda, agraeix als monitors que vulguin passar dies de les seves vacances treballant dur perquè aquesta tasca sigui inoblidable per als petits i per als grans.

Santa Bàrbara, 18 de març de 2016

Regidoria de Joventut