DESPLEGAMENT DE LA TECNOLOGIA MÒBIL 4G
1071
post-template-default,single,single-post,postid-1071,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

DESPLEGAMENT DE LA TECNOLOGIA MÒBIL 4G

DESPLEGAMENT DE LA TECNOLOGIA MÒBIL 4G

Amb motiu del desplegament de la tecnologia mòbil 4G que s’està realitzant a la zona de Santa Bàrbara, que permetrà aconseguir connexions de mòbils de molt alta velocitat i millorar la cobertura, l’Ajuntament de Santa Bàrbara comunica que aquest fet podria afectar el senyal de televisió TDT i produir interferències, ja que la tecnologia 4G fa servir l’antiga freqüència de la TDT, 800 MHz.
Per això, informa als seus veïns que, en cas de trobar-se afectats per aquesta situació, han de posar-se en contacte amb “Llega800”, l’entitat designada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per a resoldre les interferències o pertorbacions que puguin produir-se al servei de radiodifusió de TV. Un cop rebuda la notificació de l’afectació per part dels usuaris de TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà allà on s’hagi detectat l’afectació i procedirà a realitzar les tasques de condicionament necessàries per a solucionar les esmentades afectacions. Tot això sense cap cost per a l’usuari.

Contacte:
Web: www.llega800.es
e-mail: ayuda@llega800.es
Telèfon: 900 833 999

Per a més informació obriu el document adjunt: Fullet informatiu Desplegament 4G

Santa Bàrbara, 25 de març de 2016

Regidories de Serveis i Noves Tecnologies