XXV JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
1065
post-template-default,single,single-post,postid-1065,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXV JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXV JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

Durant 25 anys ha estat habitual que el cap de setmana anterior a Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara doni inici a les Jornades Culturals. Aquest any, serà el 16 d’abril quan s’inauguraran les XXV Jornades Culturals de Santa Bàrbara que es prolongaran fins al 15 de maig.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran embellir les Jornades Culturals.
Cal destacar la gran quantitat d’entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

Especial rellevància tindrà el darrer cap de setmana, 14 i 15 de maig amb la celebració de la Festivitat de Sant Gregori i la concentració d’actes, especialment de caire tradicional, que faran gaudir a tots els planers i planeres i gent de l’exterior que visiti el nostre poble. Tot i que, el cap de setmana anterior també hi haurà actes dins la festivitat de Sant Gregori que s’allargaran fins al dilluns 9 de maig, dia del nostre copatró. També especial rellevància tindrà el dia 22 i 23 d’abril, amb la revetlla de Sant Jordi i diada de Sant Jordi, ja que sempre és viscut com a una celebració molt important.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que el puguin gaudir plenament, i agraeix a totes aquelles entitats i particulars, que en participen directament, perquè un programa tan farcit com aquest sense la seva col·laboració seria impossible de confeccionar.

Agenda

Santa Bàrbara, 31 de març de 2016

Regidoria de Cultura