L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL: FRUITES DE LA PLANA
1068
post-template-default,single,single-post,postid-1068,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL: FRUITES DE LA PLANA

L’SMARTCENTRE CONVOCA EL XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL: FRUITES DE LA PLANA

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos. Les imatges s’han de presentar en format digital, amb una resolució mínima de 1280×1024 ppp (càmera 3 mp mínim). S’acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s’alteri el contingut de les imatges.

Les imatges s’hauran d’entregar en format digital, el nom dels arxius han de contenir el pseudònim de l’autor. S’entregarà un sobre amb el pseudònim escrit a l’exterior i un full amb les dades personals a l’interior: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l’autor. En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la imatge original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania, a més el concurs ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Es concediran els següents premis:
• Primer premi: 100 €
• Segon premi: 50 €
• Tercer premi: 30 €
Tots els participants rebran un obsequi en agraïment per la seva participació.
Des de la Regidoria de Noves Tecnologies animem a tothom a participar en aquest concurs, petits, grans, joves, homes, dones i tot aquell que tingui ganes de captar, en imatges, la bellesa dels nostres carrers.

Podeu consultar les bases i terminis de presentació d’imatges a la web del nostre poble, www.santabarbara.cat o adreçant-vos a l’Smartcentre:

www.smartcentre.cat
Telèfon: 977 71 91 36
Correu electrònic: smartcentre@santabarbara.cat
Adreça postal: c/ Mare de Déu de Montserrat, 28

Bases

Santa Bàrbara, 1 d’abril del 2016

Regidoria de Noves Tecnologies