NOU MATERIAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA
1059
post-template-default,single,single-post,postid-1059,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU MATERIAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

NOU MATERIAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

L’últim trimestre del curs 2015-2016, a l’Oliveta estem treballant un taller de sentiments i emocions, és un programa que ja s’ha realitzat en altres ocasions, però la diferència és que aquesta vegada disposem d’un material específic per a treballar-lo, cedit per La Caixa, recursos educatius per a l’aula. Se’ns deixa per a poder utilitzar-ho durant dos mesos aproximadament.

El Kitcaixa Valors és un recurs que facilita eines per a treballar l’educació dels valors ètics i socials. L’objectiu principal és proporcionar recursos atractius, motivadors i senzills perquè els menors s’engresquen a desenvolupar activitats que potenciïn el creixement socioemocional i en valors. Les activitats s’ordenen a través de tres kits independents que contenen materials pensats per a ajudar a dinamitzar propostes ben definides i fàcils d’aplicat en grup. Els tres Kits són: d’Identitat, de convivència i de responsabilitat.

Tal i com apuntava la regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, són eines molt útils per a l’aprenentatge dels menors i agraeix la implicació per part de l’entitat a l’hora de facilitar-nos el material.

Santa Bàrbara, 27 d’abril de 2016

Regidoria de Serveis Socials