SANT JORDI 2016 A L’OLIVETA
1102
post-template-default,single,single-post,postid-1102,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANT JORDI 2016 A L’OLIVETA

SANT JORDI 2016 A L’OLIVETA

Quan arriba el mes d’abril una de les activitats que es realitza tots els anys és la Diada de Sant Jordi, Patró de Catalunya. Els xiquets i xiquetes del centre van participar de l’activitat que va organitzar l’Smartcentre. Se’ls va donar un escut de cartolina dividit amb quatre parts; amb l’objectiu de realitzar diferents activitats que se’ns van marcar. Tractava de llegir la llegenda de Sant Jordi, buscar alguna frase feta, fer una manualitat i fer un dibuix representatiu. Les quatre activitats havien d’estar relacionades amb la Diada. A mesura que anaven fent la tasca pertinent se’ls donava un adhesiu per al seu escut; una vegada completat, els xiquets van anar a recollir un detallet a l’Smartcentre.

Aquest any, com a novetat, a més de fer una rosa per a les seues famílies també van realitzar roses i fermalls per a vendre la setmana prèvia a la Diada. Aquest nou plantejament de la venda de roses es va fer perquè per primera vegada s’ha decidit anar d’excursió de final de curs del centre. Amb el que s’ha recollit es reduirà el cost total de la sortida.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, realça la iniciativa de les monitores del centre en la realització de les roses per a ajudar a les famílies. També destaca la importància de mantenir i donar a conèixer als menors, festivitats tan assenyalades com és Sant Jordi, a casa nostra. Caldria afegir l’agraïment per part de les monitores i els menors del centre la bona acceptació que va tenir la venda de roses i fermalls.

Santa Bàrbara, 27 d’abril de 2016

Regidoria de Serveis Socials