EN MARXA EL CENTRE DE NOVES OPORTUNITATS PER A JOVES DE 16 A 24 ANYS
1053
post-template-default,single,single-post,postid-1053,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EN MARXA EL CENTRE DE NOVES OPORTUNITATS PER A JOVES DE 16 A 24 ANYS

EN MARXA EL CENTRE DE NOVES OPORTUNITATS PER A JOVES DE 16 A 24 ANYS

Recentment, ha arribat al municipi el Centre de Noves Oportunitats Terres de l’Ebre, amb un punt d’atenció jove a Santa Bàrbara, des de la Fundació Privada Gentis. El centre és un programa de Garantia Juvenil per a atendre joves de 16 a 24 anys que tenen dificultats per a enfrontar-se al seu projecte vital i professional i que ja no estudien o no es veuen en cor de continuar estudiant o tenen dificultats per a accedir a una feina, des d’una metodologia i atenció personalitzada als joves i a les seves famílies, treballant a partir dels seus interessos i d’aquelles capacitats que tenen.

Es promouen accions, programes i serveis que actuen directament sobre la inserció laboral i formació ocupacional per a joves. També se’ls acompanyarà amb el disseny del seu itinerari laboral, formatiu i educatiu. És un espai que ofereix actuacions integrades d’orientació, formació i acompanyament per tal de desenvolupar el projecte professional de cada participant.

L’accés al centre és gratuït i neix de la cartera de serveis del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a través del finançament del Fons Social Europeu (FSE).

Aquest centre està situat a l’Hotel d’Entitats (c/ Ametller, 16-18), on un total de 13 joves juntament amb la professional duen a terme el projecte. Tot i això, si hi ha joves que no volen perdre l’oportunitat i els interessa el projecte poden passar a informar-se pel mateix centre, pel Punt d’Informació Juvenil Planer o bé trucant al 629145201.

El regidor de Joventut, Adrián Batiste, afirma que des de l’Ajuntament s’aposta per donar resposta a la situació dels joves del nostre poble i és per això que s’ha cregut convenient situar una seu del Centre de Noves Oportunitats de les Terres de l’Ebre a Santa Bàrbara, fent-lo més proper als joves del municipi.

Santa Bàrbara, 29 d’abril de 2016.

Regidoria de Joventut