II EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE
1097
post-template-default,single,single-post,postid-1097,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

II EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE

II EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE

Des del mes d’abril i fins al proper 17 de juny, es durà a terme a l’Smartcentre una nova edició del Codeclub. Dotze infants d’entre 10 i 12 anys participen en aquesta activitat formativa tots els divendres de 17 a 19 hores.

Codeclub a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Codeclubcat i les universitats UOC, UPC i UDG vol iniciar als nens i nenes a la programació d’ordinadors. Igual que la resta de Codeclubs, els tallers són gratuïts i gestionats per voluntaris, que en aquest cas són estudiants de grau de les tres universitats. És important que els voluntaris puguin dedicar temps a cada alumne, i per això el nombre màxim d’alumnes per biblioteca és de 12.

Durant el primer trimestre d’aquest any, es va engegar la tercera edició del Codeclub a les biblioteques, incorporant noves biblioteques d’arreu de Catalunya respecte la segona edició. Davant l’èxit de les edicions anteriors, en aquest segon trimestre de l’any posem en marxa la quarta edició amb 11 noves biblioteques, entre elles l’Smartcentre de Santa Bàrbara.

Les instal·lacions de l’Smartcentre, l’aula de formació en aquest cas, és un espai idoni que compleix sobradament els requisits necessaris per A poder dur a terme aquesta activitat, essent Santa Bàrbara l’única població del Montsià on es realitza aquesta activitat formativa.

Alfred Blanch i Adrián Batiste, com a responsable de l’Smartcentre i com a regidor de Noves Tecnologies respectivament, valoren molt positivament que l’Smartcentre participi i col·labori en aquestes iniciatives formatives i que els infants de la nostra població es puguin beneficiar i participar en aquestes activitats.

Santa Bàrbara, 29 d’abril de 2016

Regidoria de Noves Tecnologies