FESTIVITAT DE SANT GREGORI A SANTA BÀRBARA
1056
post-template-default,single,single-post,postid-1056,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FESTIVITAT DE SANT GREGORI A SANTA BÀRBARA

FESTIVITAT DE SANT GREGORI A SANTA BÀRBARA

Tot i que aquest passat cap de setmana ja es van celebrar alguns actes en motiu de la festivitat de Sant Gregori, la festa amb tots els actes multitudinaris sempre se celebra el cap de setmana posterior al 9 de maig. Per tant, els dies 13, 14 i 15 de maig Santa Bàrbara estarà de festa, ja que en motiu de patró del municipi, sant Gregori, s’han organitzat diverses i variades activitats per celebrar aquesta festivitat que va a l’alça cada any i enalteix la cultura tradicional.

El programa d’activitats és el següent:
Divendres, 13
24 hores
Festa Revival Planers pels Bous.
Lloc: Poliesportiu Municipal
Dissabte, 14
8 hores
Bou capllaçat de la ganaderia d’Hilario Príncep.
Sortida: Plaça de Bous

19 hores
Cantada de cobles per les cases de les pubilles 2016.
Lloc de sortida: plaça Alcalde Cid i Cid

21.30 hores
Sopar de germanor. L’Ajuntament posarà les taules i cadires i la gent del poble s’haurà de portar el menjar.
Lloc: plaça Alcalde Cid i Cid

Diumenge 15
Durant tot el dia, els comerços locals instal·laran les seues botigues al carrer.

10 hores
III Trobada de Puntaires de les Terres de l’Ebre a Santa Bàrbara.
Lloc: plaça Alcalde Cid i Cid

17.30 hores
Concentració a la plaça Alcalde Cid i Cid. Les comitives i els convilatans, vestits segons el costum tradicional, recorreran el poble acompanyats pels Amics dels Cavalls, per a anar a les cases de les pubilles 2016 i fer-ne la petició als pares.

19.30 hores
Proclamació oficial de les pubilles de l’any 2016 a la manera tradicional. A continuació, ballada de jotes i fi de festa.
Lloc: plaça Alcalde Cid i Cid

Santa Bàrbara, 10 de maig de 2016

Regidoria de Festes