DIA INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA
1039
post-template-default,single,single-post,postid-1039,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

DIA INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA

DIA INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA

El passat 15 de maig, Dia Internacional de la Família, els menors, les educadores i les famílies del Centre Obert l’Oliveta es van unir activament a la celebració. És una diada, celebrada arreu del món, representa una oportunitat per a conscienciar a la societat sobre l’estat en què es troben les famílies, els desafiaments i problemes que afronten, i per a promoure accions per a defensar-les.

Les famílies del centre ho vam celebrar el divendres, 20 de maig, durant la tarda. En primer lloc es va fer una explicació conjunta de les activitats que hi ha programades per al tancament del curs i, seguidament, vam sortir caminant fins a la zona de la Deixalleria Municipal. Allí es van plantar una vintena d’oliveres, cedides per la Mancomunitat de la Taula del Sénia, entre els acompanyants dels menors i ells mateixos. És el tercer any que se celebra aquesta diada amb la intenció de continuar fent-ho durant els propers cursos.

L’equip de monitores i la seva responsable, Montse Rodríguez, apunta la importància que té dedicar el màxim temps que es pugui als nostres menuts i menudes, tot el que es fa amb ells i per ells reforça els vincles socioafectius en la relació familiar. I agraeixen a les famílies la seva participació i implicació a l’activitat.

Santa Bàrbara, 1 de juny de 2016

Regidoria de Serveis Socials