FINAL DE LES CLASSES DE CATALÀ
1032
post-template-default,single,single-post,postid-1032,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINAL DE LES CLASSES DE CATALÀ

FINAL DE LES CLASSES DE CATALÀ

Al mes de maig, una de les activitats que es realitzen tots els anys és l’entrega dels certificats d’assistència a les classes de català. El dilluns, 30 de maig, es va fer el tancament del curs amb tot l’alumnat que ha assistit a la formació durant el curs 2015-2016.

Les classes s’imparteixen a l’aula de formació d’adults, al Centre Municipal de Serveis Socials de la localitat. Hi han assistit una cinquantena d’alumnes de nivells i necessitats diferents. A més de les sessions impartides a les classes també s’han fet sortides amb la finalitat de treballar el vocabulari de l’entorn de primera mà, s’ha fet ús del préstec interbibliotecari de la Biblioteca Municipal per poder fer lectures conjuntes… Com a novetat d’aquest any, part de l’alumnat va participar a la Revetlla d’Històries que va organitzar l’Smartcentre a la Diada de Sant Jordi i, també, s’han implantat les Parelles Lingüístiques, activitat paral·lela a les classes.

Les regidores responsables dels cursos, Laia Pla i Montse Rodríguez, feliciten a l’alumnat que participa de les sessions per l’interès mostrat i destaquen que després de 15 anys de formació continuada és important el manteniment del servei. Finalment, animen a tota la població a la participació en l’aprenentatge i millora del català.

Santa Bàrbara, 2 de juny de 2016

Regidoria d’Educació i de Serveis Socials