L’AJUNTAMENT INVERTIRÀ GAIREBÉ 350.000 € EN LA MILLORA DE CARRERS DEL POBLE DINS D’AQUEST 2016
1029
post-template-default,single,single-post,postid-1029,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT INVERTIRÀ GAIREBÉ 350.000 € EN LA MILLORA DE CARRERS DEL POBLE DINS D’AQUEST 2016

L’AJUNTAMENT INVERTIRÀ GAIREBÉ 350.000 € EN LA MILLORA DE CARRERS DEL POBLE DINS D’AQUEST 2016

De tots és coneguda la forta inversió que fa l’Ajuntament de Santa Bàrbara per tal de canalitzar el “barranquet”, que és una obra fraccionada en diferents fases pel seu elevat cost econòmic. Doncs bé, després de la modificació de crèdit aprovada al passat Ple Extraordinari del dia 1 de juny, l’Ajuntament va crear una nova partida dotada amb 285.000 €, provinent del romanent de tresoreria de l’any anterior, per tal d’iniciar les millores als carrers “transversals” del poble.

Aquest primer projecte, redactat per l’empresa local Més Arquitectura, pretén canalitzar les aigües pluvials, renovació del clavegueram, canvi de la xarxa de subministrament d’aigua potable, millores en l’enllumenat públic, nova pavimentació i senyalització vertical i horitzontal corresponent, per tal de deixar el carrer Mare de Déu de Montserrat totalment renovat.

Aquesta obra serà adjudicada amb un procés negociat d’urgència per tal que l’obra estigui acabada dins de l’exercici comptable de l’any 2016. Per aquest motiu, la previsió inicial de l’Ajuntament és que l’obra pugui iniciar-se durant l’estiu (passada la festa major) i tenir una durada aproximada de 3 mesos. Dins de la mateixa modificació de crèdit també es va fer la previsió econòmica per iniciar el projecte de redacció de remodelació dels carrers Pagesia, Aragó i Aire (continuació del carrer Victòria).

Així mateix, també es va fer una modificació per tal de dotar d’una quantia de menor importància per refer la ja existent de “Carrers i Places” que correspon als manteniments anuals de la xarxa viària del nostre poble.

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, es mostra engrescat en aquestes noves inversions, ja que a poc a poc va millorant la xarxa de carrers, molt extensa, de Santa Bàrbara; donant una major qualitat de vida a tot el veïnat.

Santa Bàrbara, 2 de juny de 2016

Regidoria d’Urbanisme