VIII TORNEIG DE FUTBOL BASE VILA DE SANTA BÀRBARA. ACTES DE COMMEMORACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L’ESTADI MUNICIPAL DE SANTA BÀRBARA
1026
post-template-default,single,single-post,postid-1026,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VIII TORNEIG DE FUTBOL BASE VILA DE SANTA BÀRBARA. ACTES DE COMMEMORACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L’ESTADI MUNICIPAL DE SANTA BÀRBARA

VIII TORNEIG DE FUTBOL BASE VILA DE SANTA BÀRBARA. ACTES DE COMMEMORACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L’ESTADI MUNICIPAL DE SANTA BÀRBARA

Després d’un any d’aturada, enguany torna el Torneig de Futbol Base Vila de Santa Bàrbara, en la seva vuitena edició. El torneig, que va ser promogut per un grup de pares, va tenir una gran repercussió mediàtica pel nivell d’equips que hi participaven, destacant clubs com el FC Barcelona, Villarreal CF, RCD Espanyol, València CF, Levante UD, Real Zaragoza o Gimnàstic de Tarragona, entre altres.

L’any 2014 es va realitzar el darrer torneig, havent una pausa l’any 2015 principalment per a reorientar el mateix torneig, ja que degut a la reducció d’ingressos, principalment, es va veure la necessitat de canviar el sistema. L’actual junta directiva però, no va voler deixar perdre aquest certamen i, per aquest motiu, va decidir tornar a celebrar el torneig amb canvis de format, destacant el fet que durarà només fins al migdia i que participaran exclusivament equips ebrencs. A banda de l’amfitrió CF Santa Bàrbara també estaran Ebre Escola Esportiva, UE Remolins-Bítem, UE Sant Jaume d’Enveja, UE Rapitenca, CF Ulldecona, UE Jesús i Maria i CD Tortosa.

Paral·lelament, aprofitant la celebració del torneig, es realitzarà l’acte commemoratiu dels 50 anys de la inauguració de l’actual Estadi Municipal de Santa Bàrbara, la casa del CF Santa Bàrbara durant tots aquests anys.

Joan Abella, regidor d’Esports, destaca la importància de no perdre l’essència del torneig com a exemple del treball que es realitza des del futbol base i anima a tota la població a venir a l’Estadi Municipal a gaudir de bon futbol, així com a l’acte de commemoració dels 50 anys de l’Estadi Municipal de Santa Bàrbara.

Santa Bàrbara, 3 de juny de 2016

Regidoria d’Esports