50 ANYS DE L’ESTADI MUNICIPAL
1017
post-template-default,single,single-post,postid-1017,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

50 ANYS DE L’ESTADI MUNICIPAL

50 ANYS DE L’ESTADI MUNICIPAL

Aquest dissabte 4 de juny, aprofitant la celebració del VIII Torneig de Futbol Base Vila de Santa Bàrbara, es va commemorar el 50è aniversari de la inauguració de l’Estadi Municipal de Santa Bàrbara.

A l’acte van assistir els familiars dels principals impulsors del nou camp de futbol, de l’alcalde d’aquell moment Sr. Josep Granell, i també dels membres directius, Lluís Accensi i Javier Martí. També es va convidar a presidents i familiars del club d’aquests cinquanta anys. A l’acte, els fills de l’alcalde Sr. Josep Granell van inaugurar una placa per immortalitzar aquest moment, cinquanta anys després del primer partit que s’hi va disputar.

Durant el matí, es va celebrar el torneig de futbol base, en la seva vuitena edició. Aquest any, celebrat exclusivament en categoria benjamí, va comptar amb la participació de vuit equips ebrencs, amb la victòria final del CD Tortosa davant la UE Rapitenca.

Joan Abella, regidor d’Esports, va voler transmetre l’optimisme d’aquest tipus d’actes per a fer memòria d’aquelles persones que van impulsar l’esport i els valors que s’hi lliguen en anys on era complicat poder comptar amb unes instal·lacions mitjanament acceptables. També va posar èmfasi en l’evolució de l’estadi al llarg d’aquests cinquanta anys, de l’aposta de l’Ajuntament de Santa Bàrbara per l’esport i del desig de la seva Regidoria, i de tot el poble en general, que es continuïn disputant partits de futbol al nostre camp.

Santa Bàrbara, 4 de juny de 2016

Regidoria d’Esports