SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA TAULA DEL SÉNIA
1020
post-template-default,single,single-post,postid-1020,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA TAULA DEL SÉNIA

SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA TAULA DEL SÉNIA

El passat cap de setmana 4 i 5 de juny, al municipi castellonenc de Sant Jordi, es va celebrar la 13a Mostra de la Taula del Sénia, una celebració que aglutina la representació dels 27 pobles membres de la Mancomunitat, de les províncies de Tarragona, Castelló i Terol.

En el marc de la mostra es van realitzar diferents actes socioculturals, que es van mesclar entre la promoció i difusió turística de tots els pobles que formen part d’aquesta entitat. També es va realitzar una mostra gastronòmica dels productes típics de cada municipi on, en el cas de Santa Bàrbara, l’oli d’oliva va ser el principal protagonista, així com en el tast d’olis de diferents varietats que se celebra anualment en el si de la mostra.
Per a Antonio Ollés, regidor de Promoció Econòmica, després de l’edició de l’any passat a Beseït, on degut al mal temps va quedar totalment deslluïda, aquest any s’ha recuperat gran part de l’essència d’aquesta trobada on no només es pot gaudir d’una jornada d’intercanvis de productes i materials sinó també d’intercanvis d’idees tant a nivell tècnic com polític.

Santa Bàrbara, 5 de juny de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica