EN MARXA EL BANC DE LLIBRES A L’ESCOLA
1014
post-template-default,single,single-post,postid-1014,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EN MARXA EL BANC DE LLIBRES A L’ESCOLA

EN MARXA EL BANC DE LLIBRES A L’ESCOLA

El proper curs escolar 2016-2017, l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes vol iniciar un programa de reciclatge de llibres, que inclou part dels llibres de cicle mitjà i superior. L’educació infantil i cicle inicial en queden exclosos pel format dels materials utilitzats, que n’impedeix la reutilització. Amb aquest projecte de reutilització i socialització dels llibres es pretén sensibilitzar al màxim a tota la comunitat educativa d’aquests valors fonamentals i reduir la despesa econòmica a les famílies.

Tenint en compte que és un projecte nou es començarà per a signatures concretes i s’anirà ampliant a mesura que vagi funcionant el projecte. L’adhesió al Banc de Llibres és totalment voluntària, l’alumnat que no en formi part podrà comprar els llibres com s’havia fet fins ara. Les famílies interessades hauran de comprometre’s a unes normes per al bon funcionament de tot el projecte.

L’escola s’ha compromès a no canviar els llibres, que prèviament, s’ha acordat que formaran part del Banc de Llibres i l’AMPA de l’escola serà qui ho gestionarà. La Regidoria d’Ensenyament donarà suport i farà una aportació econòmica per tal de facilitar el dia a dia a les famílies del poble. També es compta amb una aportació econòmica de l’Obra Social “La Caixa”, que aquest any anirà destinada al nou projecte.

És important la col·laboració i implicació de tothom, i s’ha iniciat una recollida dels diccionaris escolars de Català i Castellà de l’Editorial Santillana, del diccionari d’anglès Pocket McMillan, dels llibres d’Educació en Valors 3 i 4, i del llibre de lectura El Zoo d’en Pitus. Els punts de recollida són a l’Escola, l’Smartcentre, l’Ajuntament i l’Institut les Planes.

Santa Bàrbara, 7 de juny de 2016

Regidoria d’Ensenyament