INICI CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS
1005
post-template-default,single,single-post,postid-1005,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS

INICI CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS

El dilluns 27 de juny s’iniciarà el Casal d’Estiu Els Ballarics amb 84 infants, dirigits per 9 dirigents. El casal es durà a terme els mesos de juny, juliol i setembre essent un total de 6 setmanes, les quals els infants estan repartits. El centre d’interès d’aquest any és “Els animals”. Cada setmana els nens i nenes treballaran una classe d’animal: rèptils, peixos, amfibis, aus, mamífers i domèstics.
Els infants, a les 9 hores, es trobaran al Poliesportiu Municipal de Santa Bàrbara, on de 9 a 10 hores realitzaran activitats d’esport. A les 10 hores gaudiran d’un temps lliure per jugar i poder esmorzar, i a partir de les 11 hores faran activitats diverses com manualitats, piscina, cuina, sortides, dinàmiques…
Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora positivament la confiança dels pares i mares dipositada en la tasca que es durà a terme. I també valora molt positivament que cada any augmenti el nombre de nens i nenes inscrits.
Santa Bàrbara, 8 de juny del 2016
Regidoria de Serveis Socials