SETMANA DE L’ENERGIA A L’SMARTCENTRE
1011
post-template-default,single,single-post,postid-1011,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SETMANA DE L’ENERGIA A L’SMARTCENTRE

SETMANA DE L’ENERGIA A L’SMARTCENTRE

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l’Energia està organitzada per l’Institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida. En aquest cas, l’Smartcentre s’ha sumat a la iniciativa i realitzarà, durant aquella setmana, una sèrie d’activitats vinculades a l’estalvi energètic i al bon ús energètic.

El dimecres 15 a les 18 hores es realitzarà el taller “Com estalviar amb la factura de la llum?”, una activitat que va tenir molt èxit l’any passat i que, des de l’Smartcentre, s’ha volgut repetir. Per al dijous 16 a les 17 hores, per al públic infantil, es podrà jugar al Joc de l’Energia, una forma divertida de conscienciació ambiental. I, finalment, el divendres 17 de juny i per a tots els públics, durant tot el dia, romandrà al centre l’exposició “El vehicle elèctric”.

També durant tota la setmana es realitzaran altres activitats de sensibilització en el marc de la Setmana de l’Energia. A més, podeu obtenir més informació al següent enllaç:

http://icaen.gencat.cat/ca/pice_serveis/pice_premsa/pice_campanyes/setmana-de-lenergia-2016/

Santa Bàrbara, 9 de juny de 2016

Regidoria de Medi Ambient