JORNADES ESPORTIVES D’APASA
1002
post-template-default,single,single-post,postid-1002,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADES ESPORTIVES D’APASA

JORNADES ESPORTIVES D’APASA

Un any més APASA ha organitzat les jornades esportives, arribant aquest any a la XI edició. A aquestes jornades participen tots els serveis i usuaris de l’entitat, permetent gaudir d’una activitat rehabilitadora i integradora com l’esport en diferents espais i disciplines.

El STO Santa Bàrbara i els 16 usuaris que l’integren actualment han pogut participar en activitats tan diverses com els balls de saló a l’escola Quick Dance de Santa Bàrbara, d’una sessió d’spinning al gimnàs municipal o el twirling al Pavelló Municipal. A més dels jocs tradicionals (bitlles, petanca, etc.) a l’espai comprés entre les escoles i el CAP.
A banda d’aquestes activitats també s’ha participat a Amposta de paleotraining, aquagym, atletisme o futbol a les instal·lacions esportives habilitades i d’una sessió de vela a Sant Carles de la Ràpita.

Les jornades també han comptat amb una exhibició de tauromàquia i sevillanes i d’una sessió més sensorial anomenada passeig per la natura.

La cloenda de les jornades es va realitzar el 27 de maig i es van entregar medalles com a reconeixement a tots els participants. L’èxit de satisfacció dels usuaris, el 80% d’ells valora les jornades positivament, són el motor per a poder tirar endavant l’organització d’aquestes amb finalitat rehabilitadora i lúdica i que aconsegueixen la integració i l’aprofitament dels diferents recursos comunitaris.

Hem de tenir en compte que per a realitzar aquesta activitat s’ha comptat amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament d’Amposta, l’Excm. Ajuntament de Santa Bàrbara, Departament d’Ensenyament, Departament de Treball, Afers Socials i Família, Consell Comarcal del Montsià, BBVA, Diputació de Tarragona, Publicenter, C.N. Amposta, C.N La Ràpita, Escola Esportiva d’Amposta, Quick Dance Rita, Carme Sànchez (monitora d’aquagym), Adela Aguirre (terapeuta de reiki), Institut Montsià, Club de Bitlles Amposta, Club Esportiu Dynamics, Escola de dansa Jaquelinke Biosca, Alumnes de Vicente Soler, Takoda, Fm boutique del billar, l’Associació de Veïns de l’Acollidora i Paleotraining Delta.
Per onzè any consecutiu, els nostres esportistes ens han demostrat que són capaços d’arribar a aconseguir qualsevol repte que es proposin, però sempre gaudint al màxim.

Santa Bàrbara, 20 de juny de 2016

Regidoria de Serveis Socials