NOU HORARI A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES
991
post-template-default,single,single-post,postid-991,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU HORARI A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

NOU HORARI A LA LLAR D’INFANTS LES BECEROLES

El dia 1 de setembre s’iniciarà el nou curs escolar a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest proper curs escolar 2016-2017 la Llar d’Infants les Beceroles el començarà amb novetats, la més important, l’ampliació del seu horari. La matrícula de la llar d’infants estarà oberta durant tot el curs escolar i els interessats poden passar a informar-se en qualsevol moment, tant pel que fa la matrícula com a les recents novetats.

Amb l’objectiu principal de fer més fàcil la vida a les famílies i poder compaginar millor la vida laboral amb la familiar, l’horari de la Llar d’infants s’ampliarà considerablement. El nou horari serà de les 7.45 a les 19 hores, sense interrupció. Això significa que a partir d’ara la llar disposarà també de servei menjador per a aquelles famílies que en vulguin disposar, on els alumnes hauran de portar-se la carmanyola. Tot i aquestes novetats i ampliacions el preu de la llar no s’incrementarà a excepció del servei de menjador que sí que tindrà un cost simbòlic.

Tant l’alcalde de Santa Bàrbara Alfred Blanch, com la regidora d’Ensenyament, Laia Pla, es mostren satisfets ja que consideren que amb aquestes novetats estan donant resposta a les demanades que fa la ciutadania.

Santa Bàrbara, 29 de juny de 2016

Regidoria d’Ensenyament