JORDI GISBERT ARAGÓ, NOU PRESIDENT DEL CF SANTA BÀRBARA
985
post-template-default,single,single-post,postid-985,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORDI GISBERT ARAGÓ, NOU PRESIDENT DEL CF SANTA BÀRBARA

JORDI GISBERT ARAGÓ, NOU PRESIDENT DEL CF SANTA BÀRBARA

En l’Assemblea Extraordinària celebrada el dimecres 29 de juny fou proclamada la nova junta directiva del CF Santa Bàrbara, encapçalada per Jordi Gisbert Aragó. El flamant nou president encapçala un projecte vinculat, principalment, a pares i mares de jugadors i jugadores del futbol base amb la intenció de donar un nou impuls al club, amb nous punts de vista i un projecte engrescador i unificador.

En els darrers quatre anys, el CF Santa Bàrbara ha estat presidit per Lluc Roig Cardona. El projecte de Roig en aquests anys ha estat, entre altres, potenciar el futbol base i femení, recuperar jugadors de “casa” al primer equip i mantenir l’estabilitat pressupostària llegat de l’anterior junta encapçalada per Silverio Marco. D’altra banda, s’han aconseguit grans resultats entre els quals cal destacar l’augment d’una mitjana d’un 30% de jugadors del poble al Primer Equip, el debut de més de deu jugadors juvenils durant aquest mandat, la vinculació el futbol femení a l’estructura del club, l’augment de jugadors/es i equips de futbol base, la consecució de tres campionats de lliga i dos ascensos, la creació d’una planificació tècnica per al futbol base, la formació de monitors, la consolidació del campus d’estiu i del torneig de futbol base, la creació de protocols d’emergències i seguretat, l’estabilitat pressupostària tot i la caiguda dels ingressos, el manteniment de les quotes de socis o la generació i manteniment d’activitats paral·leles com la festa revival, la revetlla de fi d’any o la desfilada de moda, entre molts altres.

Lluc Roig, President sortint, valorava el fet de la necessitat de descansar, ja que, aquests darrers quatre anys, han estat molt intensos i cal fer un pas al costat per deixar pas a nous projectes i noves idees. Jordi Gisbert, president entrant, feia èmfasi en la necessitat de continuar la vida del club i valorava molt positivament haver unit una sèrie de pares i mares del futbol base, així com de gent del món del futbol, per a formar un equip fort i amb garanties d’èxit.

Finalment, Joan Abella, regidor d’Esports i membre de la junta directiva en els darrers quatre anys, agraïa profundament a la nova junta per la seva valentia a prendre la iniciativa de continuar la tasca del club, així com donava el seu suport tant des de la Regidoria d’Esports com des de la junta directiva sortint.

Santa Bàrbara, 1 de juliol de 2016

Regidoria d’Esports