ACTIVITAT AL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA
979
post-template-default,single,single-post,postid-979,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTIVITAT AL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA

ACTIVITAT AL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA

El Museu de la Vida a la Plana segueix la seva programació d’estiu amb les diferents activitats que s’hi realitzen puntualment, com fou el cas del passat 29 de juny que s’hi va celebrar l’assemblea general de socis del CF Santa Bàrbara o la visita dels participants de l’Open Internacional d’Escacs de Masdenverge.

Durant aquest estiu hi haurà diferents propostes, la més immediata serà aquest divendres on s’inaugurarà a partir de les 17 hores una exposició de pintura per part dels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa. Aquesta exposició, a càrrec dels alumnes del prestigiós professor i artista tortosí Leonardo Escoda, s’emmarca en el taller de pintura i gravat de l’Escola d’Art i Disseny i, en aquesta exposició, es mostraran les diferents obres realitzades pels alumnes.

L’exposició planteja l’evolució de la mirada pictòrica, del discurs creatiu, atenent l’espai que ens envolta i les seves exigències pedagògiques. Un conjunt d’una vintena d’obres que romandran durant tota la setmana de festes a la sala polivalent del museu. Es podrà visitar durant l’horari habitual d’estiu, divendres de 17 a 19 h, dissabtes d’11 a 13 h i de 17 a 19 h i diumenges d’11 a 13 h.

Santa Bàrbara, 5 de juliol de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica