FINALITZEN ELS CURSOS DE LA TINETAULA A LA NOSTRA POBLACIÓ
976
post-template-default,single,single-post,postid-976,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN ELS CURSOS DE LA TINETAULA A LA NOSTRA POBLACIÓ

FINALITZEN ELS CURSOS DE LA TINETAULA A LA NOSTRA POBLACIÓ

Un total de 20 alumnes s’han pogut beneficiar de la formació que ofereix la Diputació de Tarragona amb la TINETaula. La TINETaula és una activitat formativa, gratuïta i itinerant, de la Diputació de Tarragona dirigida als municipis de menys de 4.000 habitants de la província de Tarragona, amb l’objectiu que els ciutadans assoleixin els coneixements bàsics per a saber moure’s per internet i perquè aprenguin a optimitzar-ne els recursos.

La Diputació de Tarragona aporta l’equipament informàtic, el professor que realitzarà l’activitat i el material didàctic i de difusió. L’Ajuntament, per la seva banda, ha de facilitar un espai que s’habilitarà com a aula, amb connexió ADSL, amb taules i les cadires necessàries per a encabir-hi 10 ordinadors portàtils i/o tauletes i una instal·lació elèctrica correcta. Els cursos tenen una durada de 13 hores i mitja repartides en classes d’hora i mitja cadascuna durant 9 sessions.

Adrián Batiste, com a regidor de Noves Tecnologies, valora molt positivament que Santa Bàrbara pugui gaudir un any més de la formació de la Diputació de Tarragona i seguirà treballant per a poder aconseguir portar a la nostra població activitats i recursos en benefici de la ciutadania.

Santa Bàrbara, 7 de juliol de 2016

Regidoria de Noves Tecnologies