PREMIS XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL
973
post-template-default,single,single-post,postid-973,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PREMIS XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL

PREMIS XI CONCURS D’IMATGE DIGITAL

Dijous 7 de juliol i dins el marc de les Festes Majors 2016 de Santa Bàrbara es va fer entrega dels premis del XI Concurs d’Imatge Digital. En aquesta edició la temàtica era: Fruites de la plana. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal.

Un jurat compost per representants d’entitats, treballadors de l’Ajuntament i regidors va ser l’encarregat d’efectuar les votacions per a treure les imatges guanyadores. El primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Guillem Blanch Roldan, el segon premi, dotat amb 50 €, va ser per a Maribel Caballé Arín i el tercer premi, dotat amb 30 €, se’l va endur Alina Caballé Arín. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

El regidor de Noves Tecnologies, Adrián Batiste, es mostra molt satisfet de la consolidació d’aquest concurs i encoratja a tots els aficionats a la fotografia a participar-hi en properes edicions. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania. A més, ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge donin a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Santa Bàrbara, 8 de juliol de 2016

Regidoria de Noves Tecnologies i Promoció Econòmica