376 PERSONES PARTICIPEN A LA XI CURSA ENIGMÀTICA
970
post-template-default,single,single-post,postid-970,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

376 PERSONES PARTICIPEN A LA XI CURSA ENIGMÀTICA

376 PERSONES PARTICIPEN A LA XI CURSA ENIGMÀTICA

Un any més dins del marc de les Festes Majors, el Grup Joventut ha organitzat per onzè cop la Cursa Enigmàtica. A les 23.30 hores del dilluns 11 de juliol van començar les inscripcions que van durar fins a les 24.30 hores i un total de 376 persones formant 44 grups van ser les inscrites.

Seguidament, va començar la cursa sota e títol “El tresor de la plana”, alguns dels pirates més coneguts de l’època arriben a Santa Bàrbara a la recerca d’un tresor que estava amagat al poble. En escoltar-ho els burgesos de Santa Bàrbara i els pobletans es neguen rotundament a què els diners vagin a parar fora del poble, per la qual cosa demanen l’ajuda a la gent per tal que si els troben sigui per al poble.

La cursa va contenir un total de 9 proves que estaven assenyalades al mapa i 3 d’encadenades. A les 2 de la matinada els grups van rebre un ebando que informava a la gent que s’havia vist a un grup de gitanes a la plaça de la Masia de la Rúbia, allí, després de donar 12.000 pessetes les gitanes els deixaven jugar al joc del memori amb les cartes del tarot i quan ho aconseguien els donaven una galeta de la sort i si aquesta era la correcta, els dirigien ràpidament a trobar un dels tresors, però si no havien estat els afortunats continuaven amb la cursa fins a aconseguir els 9 trossets de mapa que els guiava fins a un dels altres dos tresors.

Un cop més, va ser un èxit tant d’organització com de participació celebrant que ja en van onze i que la cursa esta més viva que mai. Per això, el regidor de Joventut, Adrián Batiste, agraïa la participació de tots aquests col·laboradors una vegada més i valorava positivament l’esforç que han fet aquests joves que feia molts dies que treballaven en l’organització per tal que aquesta fos un èxit.

Santa Bàrbara, 14 de juliol de 2016

Regidoria de Joventut