MÉS OFERTA DE REVISTES I PREMIS A LA BIBLIOPISCINA
967
post-template-default,single,single-post,postid-967,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MÉS OFERTA DE REVISTES I PREMIS A LA BIBLIOPISCINA

MÉS OFERTA DE REVISTES I PREMIS A LA BIBLIOPISCINA

Santa Bàrbara, durant els mesos de juliol i agost posa en funcionament la seva habitual bibliopiscina en què el principal objectiu és promoure la lectura com a activitat de lleure, no esperant que els lectors vagin als espais tradicionals de les biblioteques, sinó sortint a trobar-los allà on habitualment passen el seu temps d’oci per oferir-los els serveis bibliotecaris amb la màxima proximitat i on poden consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d’actualitat i la literatura d’imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les, principalment.

Aquest estiu, arreu de Catalunya, hi ha 91 bibliopiscines i biblioplatges i en totes elles, durant el mes d’agost, hi haurà una selecció de revistes en català degut a una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya fruit d’un acord amb l’APPEC.

Els usuaris hi trobaran exemplars de Cavall Fort, Cuina, El Tatano, El Temps, Enderrock, Experiències, Reporter Doc i Sàpiens i podran optar a premis, ja que llegir una revista en català té premi. Els 100 tuits amb l’etiqueta #Biblioestiurevistes podran aconseguir una subscripció digital d’un any a través de l’iQUIOSC.cat.
Santa Bàrbara, 29 de juliol de 2016

Regidoria de Cultura