FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA
956
post-template-default,single,single-post,postid-956,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA

FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA

51 xiquets i xiquetes del municipi i dels voltants guiats per 9 monitors han pogut gaudir d’unes fantàstiques colònies d’estiu a Cinctorres. Els xiquets i xiquetes estaven dividits en 4 grups (Cinctorres, Catí, Forcall i Xert) que enllaçaven el centre d’interès dels arqueòlegs i realitzaven activitats diverses com ara gimcanes, bingo musical, jocs de nit, sortida a Saltapins, piscina, jocs d’aigua…

Els infants van pujar amb autobús el 25 de juliol fins a la localitat de Cinctorres i el dissabte 30 de juliol els pares els van pujar a recollir fent un berenar de pa i porta i havent passat per una gimcana organitzada pels propis xiquets i xiquetes.

Com ja va sent tradició els últims anys, són els propis monitors els que s’encarreguen de la cuina, una activitat que dóna molta feina però que els xiquets i xiquetes valoren molt positivament i ens donen la satisfacció de què s’ho mengen tot i els agrada.

Aquesta activitat té com a objectiu desenvolupar la creativitat dels xiquets, així com en tots els aspectes de la vida quotidiana, la capacitat de comunicació de l’infant i divertir-se convivint amb joves d’edats similars i fomentant la participació i el contacte amb els altres. Adrián Batiste, com a regidor de Joventut, es mostrava molt content per l’èxit de participació a les colònies, agraeix als monitors la predisposició, el sacrifici i la responsabilitat amb que han portat aquesta setmana i aprecia als pares i mares la confiança depositada amb els monitors.

Santa Bàrbara, 1 d’agost de 2016

Regidoria de Serveis Socials