SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA KNKTA’T
964
post-template-default,single,single-post,postid-964,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA KNKTA’T

SEGONA EDICIÓ DEL PROGRAMA KNKTA’T

El programa KNKTA’T és una proposta formativa i d’assessorament que pretén que els serveis de joventut incorporin la metodologia 2.0 per a aprofitar el seu potencial participatiu. Amb la realització de l’assessorament per a professionals de joventut en eines digitals per a fomentar la participació juvenil.

El programa està dividit en tres línies de treball complementàries entre si, on el programa posa especial èmfasi en;
– que els serveis de joventut millorin la seva identitat digital i el seu posicionament a la xarxa per a establir canals comunicatius més adequats a l’hora de relacionar-se amb la gent jove.
– avançar cap a models més participatius i de treball en xarxa amb diferents col·lectius juvenils i perfils de joves, per tal d’incrementar i intensificar la capacitat d’incidència de la gent jove en els afers públics.
– que hi hagi una intencionalitat realment participativa, que vulgui incorporar la participació de la gent jove amb un alt nivell d’incidència amb una estratègia de procés.

El desenvolupament de la formació es fa a través de cinc sessions presencials i amb una sessió d’acompanyament personalitzat per a aplicar els coneixements apresos en l’àmbit de treball. La metodologia emprada amb la formació es basa amb la metodologia 2.0 que permetrà experimentar i treballar en xarxa.

Des de la Regidoria de Joventut s’ha participat del programa en les diferents sessions programades, han estat Montse Tomàs i Dolors Casadó les dues persones que han participat de la formació i a través d’aquesta han millorat les competències digitals, han generat un procés de canvi en l’ús de les TIC per a incorporar estratègies per a la participació i la comunicació amb les persones joves i han obtingut un conjunt de resultats tangibles en forma de propostes de participació i utilització de les TIC, entre altres.

Adrián Batiste, regidor de Joventut, aposta per l’elaboració de nous projectes i la utilització de noves eines de participació, com ara, les eines 2.0 que són fonamentals per a tenir flexibilitat en la comunicació adreçada als i les joves del municipi i també per a poder incorporar-se al procés de presa de decisions de les polítiques de joventut.

Santa Bàrbara, 1 d’agost de 2016

Regidoria de Joventut