JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2016
951
post-template-default,single,single-post,postid-951,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2016

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2016

Després de la bona experiència dels anys 2014 i 2015, enguany la Mancomunitat Taula del Sénia, amb la col·laboració dels ajuntaments i Terres de Cruïlla (que agrupa els Centres d’Estudi del Territori) han preparat un programa d’activitats extens i variat per a celebrar les Jornades Europees de Patrimoni 2016. Recordem que aquestes jornades van estar dedicades al Patrimoni natural (2014) i al Patrimoni industrial (2015) i que enguany el tema és Patrimoni de tothom: arbres amb història.

Aquí podeu veure el programa complet de les 33 activitats programades i el formulari d’inscripció:

http://www.tauladelsenia.org/bd/jep2016.pdf

Santa Bàrbara participa a dos d’aquestes activitats. La primera en col·laboració amb els ajuntaments de la Galera, Godall i Ulldecona es portarà a terme el proper 4 de setembre, i es tracta d’un recorregut en bicicleta per tal de visitar dos museus (de la Vida a la Plana a Santa Bàrbara i de la Terrissa a la Galera) i dos àrees d’oliveres mil·lenàries (a Godall i a l’Arion a Ulldecona).

La segona activitat organitzada és una visita a una finca dins del terme de Santa Bàrbara on hi ha censades 25 oliveres mil·lenàries, i es farà el dia 10 de setembre.

L’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, i el regidor d’Agricultura, Antonio Ollés, animen a tots els planers i planeres a participar en aquest ampli programa d’activitats, on tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà tot aquest patrimoni de proximitat, que de vegades és el gran oblidat.

Una de les novetats d’aquesta edició és el Premi de Fotografia “ARBRES AMB HISTÒRIA”, que s’organitza a través de Facebook i Instagram fent servir els hashtags #arbresambhistoria i #tauladelsenia. Hi haurà tres premis consistents en un lot de llibres i ampolles d’oli d’oliveres mil·lenàries.

Podeu consultar a la següent adreça les normes, premis i demés instruccions:

http://www.tauladelsenia.org/bd/00b_premi_foto.pdf

Per a més informació podeu consultar les webs de la Mancomunitat Taula del Sénia i de Terres de Cruïlla, així com els seus comptes a les xarxes socials.

Santa Bàrbara, 23 d’agost de 2016

Regidoria d’Agricultura