SANTA BÀRBARA DEMANA PARTICIPACIÓ A LA DIADA QUE ENGUANY TINDRÀ TARRAGONA COM UN DELS PUNTS DE CONCENTRACIÓ
945
post-template-default,single,single-post,postid-945,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA DEMANA PARTICIPACIÓ A LA DIADA QUE ENGUANY TINDRÀ TARRAGONA COM UN DELS PUNTS DE CONCENTRACIÓ

SANTA BÀRBARA DEMANA PARTICIPACIÓ A LA DIADA QUE ENGUANY TINDRÀ TARRAGONA COM UN DELS PUNTS DE CONCENTRACIÓ

(DdT/J.Roig/T.G.).- La Diada de Catalunya se celebrarà de manera especial a Tarragona enguany. La ciutat ha estat escollida per a acollir una de les cinc concentracions independentistes que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han convocat arreu de la geografia catalana. Les altres seus són Barcelona, Lleida, Salt i Berga.

El passat diumenge es va fer una reunió amb els voluntaris que participaran en l’organització de la concentració que tindrà lloc a la Rambla Nova. S’espera que 200 autocars arribin a Tarragona procedents de diversos punts de la demarcació i de les Terres de l’Ebre, carregats de gent per a participar en la concentració.

En el cas del nostre poble, Manel Crespo, membre del comitè local de l’ANC, explicava que, com a la resta de pobles, els actes reivindicatius locals es faran el dia 10 per a poder participar al dia següent a la concentració de Tarragona. Qui es vulgui desplaçar en autocar que truqui, com abans millor, al telèfon 630 126 953 o al 669 962 263. També hi haurà la possibilitat de desplaçar-se en cotxes particulars i, en aquest cas, la trobada serà a les dues de la tarda a la plaça de la Independència de Santa Bàrbara (al costat de l’Institut) per a iniciar, tots junts, la marxa en caravana.

La manifestació es farà a la Rambla de Tarragona i des de l’organització s’ha informat que la policia recomana que només s’ocupin les zones centrals del passeig, però, al final, serà la quantitat de gent la que marcarà la zona a ocupar. Per altra banda, des de l’ANC no tenen comptabilitzades les persones que caben a cada tram i, per tant, no hi ha aforament limitat, “com més gent millor” demanen.

Tot i que a hores d’ara és difícil saber la gent que es concentrarà a la manifestació de l’11 de setembre a Tarragona, l’inspector dels Mossos d’Esquadra, Ramon Franquès, sots cap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès, ha explicat al Diari de Tarragona que el dispositiu preparat per a la Diada està pensat per a un esdeveniment que pot concentrar entre 40.000 i 60.000 persones. Tenint en compte el nivell d’amenaça en el qual es troba el país, en aquest operatiu hi participaran almenys 50 agents de diferents unitats policials així com alguns de paisà.

Santa Bàrbara, 6 de setembre de 2016

Alcaldia