CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL
931
post-template-default,single,single-post,postid-931,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES DE LA GARANTIA JUVENIL

Des de l’any passat, Santa Bàrbara ha treballat en els diferents organismes responsables del programa Garantia Juvenil per tal de buscar la integració social i ocupacional dels joves del nostre municipi. Durant l’any 2015 es van realitzar diferents sessions informatives, així com assessorament individualitzat i, d’aquests, en va sorgir un grup de més de cinquanta joves que van poder beneficiar-se dels avantatges d’aquest programa, que garanteix pràctiques a empreses, formació o bé un lloc de treball.

En un pas més en aquest sentit, des del Servei d’Ocupació de Catalunya i la Direcció General de Joventut, s’ha obert una convocatòria per tal de dotar a ajuntaments de finançament per a contractar a joves que han estat inclosos al projecte de Garantia Juvenil i que puguin desenvolupar una activitat vinculada a la seva formació. En aquest sentit, l’objectiu de l’Ajuntament de Santa Bàrbara és aconseguir el màxim de contractes previstos, durant sis mesos, per a joves del municipi.

Finalment, un cop es determini el nombre de contractes que disposarà l’Ajuntament de Santa Bàrbara es procedirà a la selecció de personal vinculat en funció de la seva formació i les seves capacitats. Es preveu que, les persones beneficiàries, comencin l’activitat la segona quinzena del mes de novembre.

Santa Bàrbara, 12 de setembre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Joventut