COL·LECCIONS A L’SMARTCENTRE
938
post-template-default,single,single-post,postid-938,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COL·LECCIONS A L’SMARTCENTRE

COL·LECCIONS A L’SMARTCENTRE

L’estiu ja s’ha acabat i a l’Smartcentre de Santa Bàrbara ja ho tenim tot enllestit per a començar un nou curs ple de novetats, no solament documentals sinó també pel que fa a activitats, actes i esdeveniments. Primerament, podeu consultar la gran quantitat de llibres i revistes per a totes les edats que ja tenim preparats i que formen part del nostre aparador “Tornem a l’escola”.

Però sobretot, aquest mes de setembre comencem també les activitats amb novetats molt interessants, tot i que serà al mes d’octubre quan estaran en ple funcionament. I, precisament, una novetat serà una activitat mensual que consistirà en visualitzar col·leccions de diferents temàtiques i que molts planers i planeres tenen guardades.

Si ets un amant de les col·leccions i col·lecciones monedes, segells, pins, camisetes, xapes o qualsevol altre objecte pel qual et consideren un “freak” i t’agradaria mostrar-les a tothom, a l’Smartcentre tens el teu espai. Si compleixes algun dels requisits anteriors, no dubtis en posar-te en contacte amb l’Smartcentre. Qualsevol col·lecció que tinguis, per estranya que pugui semblar, tindrà el seu espai a l’Smartcentre a partir del mes d’octubre. No dubtis en contactar, a l’Smartcentre t’informarem.

Santa Bàrbara, 13 de setembre de 2016

Regidoria de Cultura