CURS DE TÈCNIC EN CÍTRICS
926
post-template-default,single,single-post,postid-926,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CURS DE TÈCNIC EN CÍTRICS

CURS DE TÈCNIC EN CÍTRICS

Aquest mes de setembre, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, juntament amb Montsià Actiu i el Servei d’Ocupació de Catalunya organitzen un curs de tècnic de recol·lecció de cítrics, adreçat a persones en situació d’atur que estiguin com a demandants d’ocupació i formin part del servei d’inserció laboral Activa’t.

En el marc de la promoció de la formació a tots els nivells, Santa Bàrbara sempre ha intentat buscar l’excel·lència formativa per a totes les persones. Amb la creació de l’Smartcentre, aquesta promoció formativa ha anat en augment i, en aquest sentit, la formació professionalitzada és un dels millors exemples. L’any 2015 es va realitzar un curs formatiu vinculat a la jardineria, del qual en van sortir beneficiats més de quinze alumnes.

El curs, que està previst que es realitzi entre els mesos de setembre i novembre a l’Smartcentre, el realitzarà l’empresa de formació S2 Studio Catalan Soft, i es divideix en diferents mòduls teòrics i pràctics per tal que l’alumnat finalitzi l’aprenentatge tenint coneixements suficients vinculats a una de les activitats agràries més importants del nostre territori.

Per inscriure’s al curs cal ser major d’edat i estar inscrit a les oficines de treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació no ocupat. Per a més informació cal adreçar-se a l’Smartcentre on es donarà tota la informació sobre el mateix. Les places són limitades.

Santa Bàrbara, 13 de setembre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica