RENOVAT UN ANY MÉS EL CONVENI AMB EL MONTSIÀ ACTIU
921
post-template-default,single,single-post,postid-921,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RENOVAT UN ANY MÉS EL CONVENI AMB EL MONTSIÀ ACTIU

RENOVAT UN ANY MÉS EL CONVENI AMB EL MONTSIÀ ACTIU

Des de l’any 2013, Santa Bàrbara col·labora estretament amb el Consell Comarcal i el projecte Montsià Actiu, un projecte a gran escala a nivell comarcal que ha portat a terme nombroses inversions al territori, a diferents nivells. Un any més, un cop des del Servei d’Ocupació de Catalunya s’ha aprovat el nou projecte, Santa Bàrbara formarà part del Montsià Actiu per l’anualitat 2016-17.

En el nou horitzó Montsià 2026, des del Montsià Actiu es presenta com l’eina bàsica del desenvolupament socioeconòmic comarcal, una eina integradora, innovadora i coherent. Per tal de fer encara més fort aquest compromís, el passat mes de març es va signar l’Acord Comarcal per a la reactivació econòmica i l’ocupació, un compromís de cooperació entre tots els ajuntaments, el Consell Comarcal del Montsià, empreses i comunitat educativa per a treballar plegats en la dinamització econòmica i l’ocupació de qualitat.

En els darrers anys, des del Montsià Actiu s’ha treballat conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Bàrbara per a la realització de diferents propostes formatives, socioeconòmiques i vinculades al desenvolupament local, destacant accions de formació (aquest mes s’engegarà una nova acció formativa vinculada al sector dels cítrics), d’inserció laboral (programa Activa’t) o d’assessorament i gestió empresarial, entre altres.

L’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, destacava la importància que ha suposat el projecte Montsià Actiu en els darrers anys a la nostra comarca, i la fèrria voluntat de l’Ajuntament de seguir treballant i col·laborant en el futur.

Santa Bàrbara, 16 de setembre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica