SERVEI DE PRÉSTEC I LECTURA A DOMICILI PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA O DIFICULTATS DE VISIÓ
909
post-template-default,single,single-post,postid-909,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SERVEI DE PRÉSTEC I LECTURA A DOMICILI PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA O DIFICULTATS DE VISIÓ

SERVEI DE PRÉSTEC I LECTURA A DOMICILI PER A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA O DIFICULTATS DE VISIÓ

S’ha posat en funcionament el Servei de Préstec i Lectura a Domicili per a persones amb mobilitat reduïda o dificultats de visió, un servei gratuït que ofereix l’Smartcentre, a persones que viuen a Santa Bàrbara, amb la voluntat de fer arribar la biblioteca a tothom, especialment a les persones amb dificultats de visió o amb problemes de mobilitat, amb l’objectiu de facilitar l’accés tant a la lectura com al servei de préstec.

El servei ofereix la possibilitat de disposar d’una estona mensual de lectura en veu alta a domicili. El mateix usuari pot escollir les lectures o bé deixar-se guiar per les propostes de l’Smartcentre. També ofereix la possibilitat de rebre mensualment al domicili el préstec de llibres, revistes, CD o DVD de l’Smartcentre, durant 30 dies amb possibilitat de renovar, sempre i quan cap usuari no l’hagi reservat.

Per sol·licitar el servei solament s’ha de complir el requisit de ser persones amb mobilitat reduïda o dificultats de visió i contactar amb l’Smartcentre per telèfon (977719136). A la primera visita es facilitarà la gestió del servei i del carnet de l’Smartcentre.

L’alcalde de Santa Bàrbara i regidor de Cultura, Alfred Blanch, creu que amb aquest nou servei es posa a l’abast de tots els planers i planeres el fons documental de l’Smartcentre i els serveis que s’ofereixen.

Santa Bàrbara, 19 de setembre de 2016 19

Regidoria de Cultura